APK keuring in Benthuizen

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen: verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage W. van den Heuvel bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Benthuizen. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Vakgarage W. van den Heuvel is RDW erkend en BOVAG-lid. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om uw auto te keuren. 

APK bij Vakgarage W. van den Heuvel

Bij Vakgarage W. van den Heuvel is uw APK gratis* in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage W. van den Heuvel uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. 

Er zijn weinig garages in Benthuizen die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Benthuizen en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

* Dit is exclusief RDW afmeldkosten.

APK bij Vakgarage W. van den Heuvel in Benthuizen

Bent u woonachtig in Benthuizen en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage W. van den Heuvel bent u gegarandeerd van persoonlijke service en uitstekend vakwerk. Wij staan garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden aan de Verbreepark 33 in Benthuizen. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Benthuizen maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaand aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 079-3313926 of mail naar wouter@vakgaragewvandenheuvel.nl

APK keuring in Benthuizen, in de provincie Zuid-Holland? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Contactgegevens

Vakgarage W. van den Heuvel
Verbreepark 33
2731 BR Benthuizen

tel.: 079-3313926
mail: wouter@vakgaragewvandenheuvel.nl