Kleine beurt in Benthuizen

Bij Vakgarage W. Van Den Heuvel B.v. wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage W. Van Den Heuvel B.v. niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage W. Van Den Heuvel B.v. voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Benthuizen altijd langs Vakgarage W. Van Den Heuvel B.v. om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Benthuizen? Kom dan langs Verbreepark 33 in Benthuizen (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail wouter@vakgaragewvandenheuvel.nl of bel naar 079-3313926.

Contactgegevens

Vakgarage W. Van Den Heuvel B.v.
Verbreepark 33
2731 BR Benthuizen

tel.: 079-3313926
mail: wouter@vakgaragewvandenheuvel.nl